中文
Dongguan hengsheng foundation office

Project name: hang seng inheritance group office

 

The nature of the project: the office

 

Service content: interior design

 

Project size: 1220 ㎡

 

The address of the project: guangdong dongguan

 

Date of completion: July 2012

 

The project cost: 2500 yuan / ㎡

 

Design description:

 

Fine goods net, alcohol deposit the classics, full of gentle quiet feeling. With stereo modelling as the forerunner, take the light and shadow foil exquisite fusion. With simple and concise facing material expression.

 

The front office

 

Company main walls with brunet woodiness of facing the foil to the overall atmosphere, the stigma of nest smooth feeling, bright and clean the wired glass veneer and wood texture form bright contrast, the overall atmosphere and delicate, smallpox to point halo as a leading design, bring serious space a little ornament of rhythm and fun.

 

Staff area corridor:

 

Delicate point light source, and in some key parts with different angles of light distribution, to strengthen the stereo modelling, resulting in a rich administrative levels feeling and sense of rhythm, the left side of the metope can make full use of the display form a unique corporate culture, the atmosphere of whole space form fully and simple but elegant.

 

Staff office:

 

In color order lighting is given priority to with natural soft diffuse, create visual comfortable office space. Furniture and lighting is using contemporary feeling extremely strong products, such as office space for the entire staff mix into modern under Jane's gives priority to tone.

 

The board office: senior leaders of illicit close space is stay office for a longer time, so the quality and are indispensable delicacy. In the design USES a rich texture the wood veneer ornament massiness brunet attune of individual character, make them form the noble taste of office space.

 

Large conference room:

 

Whole layout is neat and comfortable, with light khaki grey vertical stripes wallpapers throughout the veneer, with warm vertical stripes oak color color, with fine, light coffee stainless steel to do an ornament, soft light environment and harmony tonal control the big conference room space of the peaceful and friendly personality.

 

0 / 0
项目简介:
适应人群:

Project name: hang seng inheritance group office

 

The nature of the project: the office

 

Service content: interior design

 

Project size: 1220 ㎡

 

The address of the project: guangdong dongguan

 

Date of completion: July 2012

 

The project cost: 2500 yuan / ㎡

 

Design description:

 

Fine goods net, alcohol deposit the classics, full of gentle quiet feeling. With stereo modelling as the forerunner, take the light and shadow foil exquisite fusion. With simple and concise facing material expression.

 

The front office

 

Company main walls with brunet woodiness of facing the foil to the overall atmosphere, the stigma of nest smooth feeling, bright and clean the wired glass veneer and wood texture form bright contrast, the overall atmosphere and delicate, smallpox to point halo as a leading design, bring serious space a little ornament of rhythm and fun.

 

Staff area corridor:

 

Delicate point light source, and in some key parts with different angles of light distribution, to strengthen the stereo modelling, resulting in a rich administrative levels feeling and sense of rhythm, the left side of the metope can make full use of the display form a unique corporate culture, the atmosphere of whole space form fully and simple but elegant.

 

Staff office:

 

In color order lighting is given priority to with natural soft diffuse, create visual comfortable office space. Furniture and lighting is using contemporary feeling extremely strong products, such as office space for the entire staff mix into modern under Jane's gives priority to tone.

 

The board office: senior leaders of illicit close space is stay office for a longer time, so the quality and are indispensable delicacy. In the design USES a rich texture the wood veneer ornament massiness brunet attune of individual character, make them form the noble taste of office space.

 

Large conference room:

 

Whole layout is neat and comfortable, with light khaki grey vertical stripes wallpapers throughout the veneer, with warm vertical stripes oak color color, with fine, light coffee stainless steel to do an ornament, soft light environment and harmony tonal control the big conference room space of the peaceful and friendly personality.

 

项目流程:
技术优势:
注意事项:
蜕变前后:
Copyright ©2005 - 2013  ROCKY DESIGN HK LIMITED.