中文
Tianjin in fort financial director

Tianjin tanggu district in fort home financial district development construction commanding department office design

 

 

 

In fort home financial district is 45 kilometers away from downtown tianjin, 145 kilometers away from Beijing, is located in tanggu district of haihe river north shore, is the core of binhai new area CBD group. Planning for four: east, south, and west sides to the haihe river, north to xingang road, xingang road, no. 3 is about 1.2 km wide from east to west, north and south is about 2.8 km long, planning a total land area of 4.64 square kilometers. Planning and construction land area of 3.86 square kilometers. The case of tianjin tanggu district in fort home financial district development construction headquarters office building, with concise design elements with the entire case space, on the first floor hall space with modern design language organic combination in the building. Using modern design method, reflects the time spirit of fort financial district of tianjin tanggu area on the home.

 

On the first floor hall on the second floor hall stair adopt large fixed stair, to ease the flow of the visitors. Stairs on the right side of the main wall USES shallow relief, stone carving out the whole tianjin tanggu district in fort home financial district of plane layout, set up reception hall on the stairs side considered visitors need to humanization.

 

Exhibition hall on the first floor of sand sand area whole push up to 50 centimeters, hidden around the blue LED light source, highlighted the sand area. North of sand exhibition hall design side fence project stereo images. Hall used in a variety of optical and acoustic technology, multi-angle shows a rising on the home fort city image.

 

Multimedia conference rooms on the ground floor adopts the three jewels around the conference table layout, set up the platform, a hidden behind the podium advocate wall design type multimedia display, the main wall background can do adjustment according to the form of meeting. Conference room left and right sides of the LED display can be real-time playback podium, images and important documents interaction in the back left and right sides of the participants. With a single wood veneer as the main design materials, combined with elements of architectural appearance.

 

Exhibition hall design, on the second floor area is divided into the development history of tianjin tanggu district in home fort hall with two large temporary exhibition hall, exhibition hall layout on the history of the used to surround close yes exhibition hall layout, shown with different modelling of the metope of tianjin tanggu district in home fort historical changes and development.

 

Three, four, five office floors according to design requirements and reasonable layout, office area and the combination of architectural appearance, create a rigorous, pragmatic and efficient development and construction of the headquarters.

 

0 / 0
项目简介:
适应人群:

Tianjin tanggu district in fort home financial district development construction commanding department office design

 

 

 

In fort home financial district is 45 kilometers away from downtown tianjin, 145 kilometers away from Beijing, is located in tanggu district of haihe river north shore, is the core of binhai new area CBD group. Planning for four: east, south, and west sides to the haihe river, north to xingang road, xingang road, no. 3 is about 1.2 km wide from east to west, north and south is about 2.8 km long, planning a total land area of 4.64 square kilometers. Planning and construction land area of 3.86 square kilometers. The case of tianjin tanggu district in fort home financial district development construction headquarters office building, with concise design elements with the entire case space, on the first floor hall space with modern design language organic combination in the building. Using modern design method, reflects the time spirit of fort financial district of tianjin tanggu area on the home.

 

On the first floor hall on the second floor hall stair adopt large fixed stair, to ease the flow of the visitors. Stairs on the right side of the main wall USES shallow relief, stone carving out the whole tianjin tanggu district in fort home financial district of plane layout, set up reception hall on the stairs side considered visitors need to humanization.

 

Exhibition hall on the first floor of sand sand area whole push up to 50 centimeters, hidden around the blue LED light source, highlighted the sand area. North of sand exhibition hall design side fence project stereo images. Hall used in a variety of optical and acoustic technology, multi-angle shows a rising on the home fort city image.

 

Multimedia conference rooms on the ground floor adopts the three jewels around the conference table layout, set up the platform, a hidden behind the podium advocate wall design type multimedia display, the main wall background can do adjustment according to the form of meeting. Conference room left and right sides of the LED display can be real-time playback podium, images and important documents interaction in the back left and right sides of the participants. With a single wood veneer as the main design materials, combined with elements of architectural appearance.

 

Exhibition hall design, on the second floor area is divided into the development history of tianjin tanggu district in home fort hall with two large temporary exhibition hall, exhibition hall layout on the history of the used to surround close yes exhibition hall layout, shown with different modelling of the metope of tianjin tanggu district in home fort historical changes and development.

 

Three, four, five office floors according to design requirements and reasonable layout, office area and the combination of architectural appearance, create a rigorous, pragmatic and efficient development and construction of the headquarters.

 

项目流程:
技术优势:
注意事项:
蜕变前后:
Copyright ©2005 - 2013  ROCKY DESIGN HK LIMITED.